Survivor’da Yunus Emre Neden Kırmızı Takımda Değil?

Survivor’da Yunus Emre Neden Kırmızı Takımda Değil?
Survivor All Star’da geçtiğimiz akşam yapılan konsey sonrasında bir oyuncu değişikliği daha yapıldı. İşte Yunus Emre’yle yaşanan gergin konseyden detaylar.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalardan Survivor All Star’da dün akşam kritik bir konsey yaşandı. Nefise ve Aleyna’nın şikayeti üzerinde Acun Ilıcalı, yarışmacılarla özel bir konseyde buluştu. Konseyde şikayetlerin odağında olan Yunus Emre, takımların da belirsiz olması nedeniyle kırmızı takımdan gönderildi.

Adada Neler Oldu?

Acun Ilıcalı sözlerine, “Aleyna, Nagihan ve Nefise bana geldi. Üçü beraber Yunus Emre'nin gerginliğinden yorulduklarını ve Yunus Emre'nin bu takımda olmasını istemediklerini dile getirdiler. Yunus Emre'yi kadınlara karşı olan gerilim konusunda bir kere bile savunmam. Yine savunmayacağım. Konu ne olursa olsun, 3 kadın yarışmacımın davranışsal olarak rahatsız olmaları ve bu konuda bizden ricada bulunmaları önemlidir. Yıpratılmış işçiler vardır ve bazen telafisi çok zordur. Mavi takım Yunus Emre'nin eski takımı bu sebepten şu anda Mavi takıma geçmesi gereken ismin Yunus Emre olduğuna karar verdik. Suçsuzu suçlusu başka konu ben onların içine girmek istemiyorum ama bence bu ilişki Survivor'ın son bir ayında düzelecek bir ilişki değil.” diyerek başlarken detay verilmeden adada ilişkilerin iyice gerildiği ortaya çıktı.

survivor-all-star.jpg

Nagihan Sonunda İtiraf Etti

Yunus Emre ve Aleyna arasında kaldığını net bir şekilde itiraf eden Nagihan ise "Yunus Emre'yi ilk karşılayanlardan birisiydim. Bana geldiğinde ilk şunu söyledi, Nagihan abla benim eşim Aleyna'yla asla yakın olmamı istemiyor. Beni korur musun dedi. Şimdi en başa dönelim. Şu anki krizin en göbeğindeki olan konu benim. Çünkü bir tarafta Yunus Emre ve karısı var. Bir tarafta da Aleyna var. Hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım. Ben Aleyna'yla çünkü o kadar sert bir olayın içerisine girdim ki Yunus Emre yüzünden. Ben bir şekilde bunu korumak için Aleyna'yla düşman olmak zorunda kaldım. İtişmeler kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı." dedi.

Tüm bu olayların ardından Yunus Emre, Survivor All Star’ın yine başrolünde yer alırken Türkiye’de Yunus Emre’nin kadınlara yönelik tutumları ağır bir şekilde eleştirildi.