Serap Belovacıklı, Ümit Özlale Aşklarını İtiraf Etti

Serap Belovacıklı, Ümit Özlale Aşklarını İtiraf Etti
Son dönemlerde Serap Belovacıklı ve Ümit Özlale’nin aşk yaşadığı iddia edilirken çift aşklarını resmen itiraf etti.

İYİ Parti’den İzmir milletvekili olan ve seçimlerin ardından partisinden istifa eden Ümit Özlale, hayatında yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu. günlerden beri Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile ilişki yaşadığı öne sürülen Özlale, bu konuda herhangi bir açıklama yapmamıştı. Gündemde yer alan iddiaların ardı arkası kesilmeyince çift birlikte poz vererek aşklarını itiraf etti.

Serap Belovacıklı ve Ümit Özlale Temmuz’da Evleniyor

Aşklarını ilan eden çift, evlilik haberini de paylaştı. Açıklamalara göre Temmuz ayında hayatlarını birleştirecek çift, sosyal medyadan duyurdukları aşklarıyla büyük ilgi gördü.

serap-belovacikli-umit-ozlale.jpg

Çift birlikte yayınladığı fotoğraflarının altında ise "Özel hayatımızı böyle bir gündemde malzeme yapmak ne benim ne Ümit’in isteği. İnsanlar geçinemiyor, ülkede hukuksuzluk diz boyu… Birbirinden ÇIKARI olmayan, birbirini seven, sınırlarına, değerlerine, işlerine saygı gösteren, hayatını paylaşmaktan mutluluk duyan, hayatla, birlikte, omuz omuza mücadele edecek iki insan olarak bir yola çıkıyoruz. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Kötü yorum yapanların da canları sağ olsun." notunu düştü.