Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Kupa Açıklaması: ÇÖP

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Kupa Açıklaması: ÇÖP
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün duyurulduğu gibi bugün basın toplantısında kameralar karşısına geçti. Başkan Koç, Süper Kupa için çarpıcı ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın toplantısına başladı. Dün duyurulmasının ardından neler söyleyeceği merak edilen Başkan Koç, gündeme dair farklı konularda net ve çarpıcı ifadeler kullandı. Koç’un en çok dikkat çeken sözlerinden birisi ise Süper Kupa hakkındaki ifadeleri oldu. Süper Kupa’yı çöpe attıklarını söyledi.

“Süper Kupamızı Çöpe Attık”

“Hâl böyleyken nasıl oluyor da bu iş Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un üzerine yapışıyor? Biz işin içindeyiz ama başında değiliz. Biz nasıl bu işin bayraktarlığını yaptığımız henüz anlayamadık. Biz bunlar yüzünden Süper Kupa'mızı çöpe attık. İnşallah Türkiye Kupası'na da önümüzdeki sezon çıkmayacağız. İmzamızı verdik, arkasında dimdik durduk.” diyerek Süper Kupa konusundaki düşüncelerini aktaran Başkan Koç, TFF’nin açıklamalarını ise skandal olarak nitelendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanının Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sayesinde 25 gün kazandığını söyleyen Ali Koç,” 25 günü Dursun Özbek sayesinde cebe koydu ya, o zaman 18 Temmuz'da yaparız diyor. Yönetim kurulu kararıyla bunu haziran başına getirebilir.” dedi.

Federasyon Başkanı ile Galatasaray arasında garip bir ilişki olduğunu da söyleyen Ali Koç, “Bize göre son derece zıt bir durum var ama geç fark ettik. Beşiktaş'a göstermiş olduğu muamele... Son derece kindar bir kişiliği var. Galatasaray'la garip bir ilişkisi var. Esas çarpıcı olan Fenerbahçe - Karagümrük maçından sonra... Fenerbahçe'nin lehine net bir hakem hatası oldu. Malum camia da bu işleri çok iyi kullandığı için yaygarayı kopardı ve 27 Kasım Pazartesi günü sayın başkan TFF'ye giriyor, girişte yakındakilere 'Beni camiamla karşı karşıya mı getirmek istiyorlar?' diye şiddetle çıkışıyor. Yukarıya çıkıp kendi ağzından bir açıklama yaptırıyor, sayın İbanoğlu'na onaylatıp açıklamayı yayınlatıyor. Hangi takıma yapılan bir hakem hatasından sonra MHK Başkanı açıklama yapmıştı? Soruyorum. Bunun teşkilat üzerinde bıraktığı etkiyi düşünebiliyor musunuz?” diyerek sözlerini noktaladı.