Bursaspor - Vanspor Maçı Yarıda Kaldı! Vanspor Neden Sahadan Çekildi?

Bursaspor - Vanspor Maçı Yarıda Kaldı! Vanspor Neden Sahadan Çekildi?
Bursaspor - Vanspor maçı yarıda kaldı. Vanspor tepki göstererek başladığı maçta sahadan çekildi. İşte maçta yaşananlar…

Bursaspor – Vanspor maçı bugün 15.00’te başlamıştı. Bursa’da oynanan Bursaspor – Vanspor karşılaşmasının başlangıcında Vanspor oyuncuları protesto yapmıştı. Serik Belediyespor-Esenler Erikspor maçında Serik Belediyespor’un U19 takımı ile çıkmasına tepki gösteren Vanspor, emeklerinin yenildiğini belirterek sahadan çekildi.

Son Hafta Maçında Protesto!

TFF 2. Lig Beyaz Grup son hafta maçında Esenler Erokspor’un 3-0’lık üstünlüğü sonrasında Vansporlu oyuncular maçın 21. dakikasında saha kenarına geldi. Teknik direktör Ümit Bozkurt’un ve takım yöneticilerinin aldığı karar ile soyunma odasına gidildi. İşte canlı yayınlanan maçta o anlar;

Vanspor Neden Maçtan Çekildi?

Maç öncesinde Esenler Erikspor ile Vanspor arasında 2 puanlık var bulunuyordu. Şampiyonun belirleneceği maçta Esenler Erikspor’un rakibi Serik Belediyespor’un genç takım ile sahaya çıkması, Esenler Erikspor’un rahat bir 3 puan almasını sağladı. Bu duruma ise Vanspor’dan tepki geldi.

Bursaspor’un küme düşeceği önceki haftalarda belli olmuştu. Vanspor sahadan çekilmiş olsa da ligi 2. olarak bitirmeyi garantiledi.