Son Dakika Arda Güler Haberleri: Cadiz Maç 11’i Belli Oldu

Son Dakika Arda Güler Haberleri: Cadiz Maç 11’i Belli Oldu
Son dakika Arda Güler haberi gündeme bomba gibi düştü. Cadiz karşısına çıkacak Real Madrid’in ilk 11’i açıklandı.

Real Madrid, La Liga’da en yakın rakibi Barcelona’ya puan farkı attı. Lig maçlarında elini rahatlatan Real Madrid, zorlu Şampiyonlar Ligi maçlarında sorun yaşamamak adına lig maçlarına rotasyonla çıkıyor. Rotasyon sayesinde Türkiye’nin temsilcisi olarak görülen Arda Güler de forma şansı buluyor. Yabancı basında son dakika Arda Güler haberlerinin paylaşılması sayesinde Cadiz karşısındaki durum belli oldu. Hafta içinde Cadiz karşısında Arda Güler’in forma şansı bulabileceği belirtilirken bu konudaki son durum açıklandı.

İşte Arda Gülerli Real Madrid’in Cadiz İlk 11’i

Real Madrid Teknik Direktörü 34. hafta maçında kendi evinde Cadiz’i ağırlayacak. Maç öncesinde Carlo Ancelotti’nin ilk 11’i belli oldu. Şampiyonluğun ilan edilebileceği bu maçta Real Madrid’in yenmesi, Barcelona’nın ise Girona karşısında yenilmesi gerekiyor. Böyle bir senaryoda lig bitmeden Real Madrid 36. lig şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

son-dakika-arda-guler-haberleri.jpgİşte Real Madrid'in Cadiz maçı 11'i: Courtois, Militao, Nacho, Fran Garcia, Camavinga, Ceballos, Modric, Brahim, Arda Güler, Joselu. Diziliş ise şöyle olacak;

Thibaut Courtois

Carvajal - Militao - Nacho - Fran Garcia

Luka Modric - Dani Ceballos - Eduardo Camavinga

Brahim Diaz - Joselu - Arda Güler

Son basın toplantısında Arda Güler’in ilk 11’de şans bulacağını söyleyen Ancelotti, ilk sinyalini vermişti. Real Madrid taraftarının önünde ilk kez 11’de şans bulacak Arda Güler’in nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Real Madrid - Cadiz maçı bugün TSİ 17:15'te başlayacak. Girona - Barcelona maçı ise 19:30'da oynanacak.