Alex De Souza Antalyaspor’la Anlaştı mı? Açıklama Geldi

Alex De Souza Antalyaspor’la Anlaştı mı? Açıklama Geldi
Alex De Souza’nın Antalyaspor ile anlaştığı iddialarına yönelik kulüpten resmi açıklama geldi. İşte konuyla ilgili son dakika detayları…

Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu Alex De Souza, yıllar sonra Türkiye’de yeniden sahalarda yer alabilir. Antalyaspor ile anlaştığı iddia edilen ünlü isim ile ilgili Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe açıklamalarda bulundu. Gündemde yer alan anlaşma sağlandı gibi iddiaları reddeden Başkan Boztepe, durumun Sergen Yalçın’a bağlı olduğunu ve kesin bir anlaşmanın söz konusu olmadığını ifade etti.

“Sergen Yalçın’ın Durumu Netleşmedi”

Sergen Yalçın ile bir kez daha görüşeceklerini söyleyen Boztepe, ikinci görüşme sonrasında Sergen Yalçın ile durumun netleşeceğini ve bu karara göre adım atacaklarını söyledi. Alex De Souza konusundaki duruma da netlik getiren Başkan, tek seçeneği Alex de Souza olmadığını 6-7 isim üzerinde durumun değerlendirildiğini söyledi.

antalyaspor-baskani-sinan-boztepe.jpeg

"Şimdi işte Alex de Souza ile beraber 6-7 tane daha isim, her gün farklı bir isim geçiyor. Tabii ki bunlarla herhangi bir kişiyle oturup herhangi bir masada bir görüşmemiz söz konusu değil. Etik değerlere önem veriyoruz. Bunların hepsi çok önemli. Ne zaman ki biz Sergen hocayla beraber, 'Tamam artık Antalyaspor Kulübü'nde bizim misyonumuz tamamlandı. Biz hocamızla beraber yol almıyoruz' dediğimiz gün adaylarımız olacaktır. Bunların içerisinde ismi geçen Volkan Demirel, Tuncay Şanlı, Rıza Çalımbay, Alex de Souza ve Konyaspor'un eski bir hocası vardı. Kenan Koçak yani birçok isim geçiyor. Bu önümüzdeki süreçte Sergen hocayla birlikte bugün konuşup, kararlarımızın neticesinde belli olacak. Yani şimdi Sergen hocamla anlaşamadıktan sonra bütün adaylardan birisi olduğu gibi Alex de Souza da adaylarımızdan birisi" diyerek sözlerini noktalayan başkan, son günlerde gündemde spekülasyonlara yol açan iddialara da son noktayı koymuş oldu.